JAMKOVKA 2024

Basic Information
Opening: 15.05.2024 v 12:00
Days: 1
Organizer::
Course: Ypsilon Golf Liberec
Tournament terms
Muži a ženy (zvlášť) Hraje se 1x18 jamek na jamky bez vyrovnání. Hraje se podle platných pravidel golfu a místních pravidel. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo případné změny nebo doplnění propozic tak, aby byla zachována regulérnost turnaje. Měřicí přístroje jsou povoleny
More
Description: POUZE PRO ČLENY GC YPSILON POPIS V každé kategorii (muži, ženy) musí být nejméně osm přihlášených. Hraje se vyřazovacím způsobem. Konkrétní časový harmonogram pro jednotlivá kola je vždy zobrazen nad daným kolem v hracím plánu. Rozlosování do hracího plánu bude provedeno dle aktuálního HCP hráčů. Hrací pavouk bude upraven podle počtu přihlášených. DOHODNUTÍ TERMÍNU Zodpovědnost kontaktovat druhého hráče s návrhem termínu utkání má vždy hráč s horším HCP z dvojice ve stanoveném hracím plánu (pavouku). Po dohodě o termínu hry nahlásí hráči termín a čas recepci. Pokud jeden z obou hráčů není z vážného důvodu schopen utkání sehrát v dohodnutém termínu, oznámí toto protihráči a poté rovněž recepci hřiště, nejpozději do 18:00 hod. předcházejícího dne (umožní posunutí termínu). V opačném případě bude připsáno vítězství hráči, který termín dodržel. Nebude-li mezi dvěma hráči nalezen žádný vhodný termín, je hracím dnem poslední den termínu odehrání kola. Nedostaví-li se jeden z hráčů k tomuto určenému času, vítězství je připsáno přítomnému hráči. Nedostaví-li se oba hráči, jsou oba diskvalifikování. SCORE A HLÁŠENÍ VÝSLEDKU ZÁPASU Není nutné vést záznam o počtu úderů ve score kartě, pouze o výsledku hry na jednotlivých jamkách. Hra je ukončena, když jeden hráč vede o více jamek, než zbývá ke hře. Vede-li například hráč A o 3 jamky a zbývají jen 2 jamky ke hře, výsledek je 3/2. Vítěz bude zanesen do výsledkové listiny s výsledkem 3/2. Není-li po odehrání 18 jamek zápas rozhodnut, musí se pokračovat ve hře od 1. jamky a hrát tak dlouho, dokud jeden z hráčů vyhraje jamku - systém náhlá smrt.
Login: Registrace na mistrovství klubu ve hře na jamky 2024
Start method: DOHODNUTÍ TERMÍNU Zodpovědnost kontaktovat druhého hráče s návrhem termínu utkání má vždy hráč s horším HCP z dvojice ve stanoveném hracím plánu (pavouku). Po dohodě o termínu hry nahlásí hráči termín a čas recepci. Pokud jeden z obou hráčů není z vážného důvodu schopen utkání sehrát v dohodnutém termínu, oznámí toto protihráči a poté rovněž recepci hřiště, nejpozději do 18:00 hod. předcházejícího dne (umožní posunutí termínu). V opačném případě bude připsáno vítězství hráči, který termín dodržel. Nebude-li mezi dvěma hráči nalezen žádný vhodný termín, je hracím dnem poslední den termínu odehrání kola. Nedostaví-li se jeden z hráčů k tomuto určenému času, vítězství je připsáno přítomnému hráči. Nedostaví-li se oba hráči, jsou oba diskvalifikování.
Win: Vítěz obdrží titul Mistr nebo Mistryně klubu na jamky pro rok 2024
Rates:
Reimbursement:
Catering:
Fees: Pro členy klubu ZDARMA.
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Jamková - ŽENYNa rányNoNo
Jamkovka - MUŽINa rányNoNo
Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 66283